Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

İlk buluşma hakkında 5 tüyo

Modern hayatın şartları ve eşitlenen yaşam koşulları artık hem kadını, hem erkeği avcı yapıyor. Artık bir ilişkide her iki tarafında yoğun etkisi var. Ancak bu konuda acemi olan kadının hata yapma şansı daha fazla oluyor. Peki, ilk buluşmada yapılan hatalar neler? Yüksek Topuklar ekibi olarak sizlere, ilk buluşma hakkında tüyolar veriyoruz.

Kıyafetlerin dili

Öncelikle üstünüzde duran kıyafetin, sizin beden dilinizin bir parçası olduğu ve hakkınızda fikir vereceği gerçeğini unutmayın. Kıyafet seçimi elbette önemlidir ancak abartılar, sizi büyük yanlışlara sürükler. Onun özel biri olduğunu düşünerek hazırlanmak, hiç giymeyeceğiniz bir kıyafeti kombine etmenize neden olabilir. Bu heyecanı üstünüzden atmak için yapmanız gereken, durumu anlamaktır. Öncelikle siz nereye gidiyorsunuz? Bir restorana mı, bir kafeye mi, deniz kenarında yürüyüşe mi, sinemaya mı? Randevunuz nerede olacağını ve ne olacağını aşağı yukarı biliyorsunuzdur.

Kız arkadaşlarınızla veya uzun zamandır görmediğiniz ilkokul arkadaşlarınızla buluşup bir restorana gideceğinizi düşünün. Ne giyecekseniz, onu seçin. Bu en doğru seçim olacaktır. Arkadaşlarınızla sinemaya giderken ne giyiyorsanız, onu giyin. Elbette saçınız, makyajınız düzgün olsun. Ancak güzel görünmek, sizin kendinize olan saygınızla ilgilidir. Arkadaşlarınızla çıkarken de özen göstermelisiniz. Bu telkin sizi kıyafet ve görünüş konusunda hata yapmaktan alıkoyacaktır.

Yalan söylemeyin

Hiç yapmadığınız şeyleri, sadece karşı tarafın ilgisini çekmek için söylemeyin. Rüzgar sörfü yapmıyorsanız, bu yalanı atmak sizi daha havalı yapmaz çünkü bu ilişkinin uzun vadede süreceğini düşünürseniz; size iki seçenek kalacak: Ya rüzgar sörfü yapmaya başlayacaksınız, ya bir yalancı olduğunuz ortaya çıkacak. İyi niyetle bile olsa, olmadığınız biri gibi davranmayın.

Duruş önemli

Çok soğuk veya gereksizce samimi davranmayın. İlk buluşmanın en değerli sırrı samimiyettir. Bir tanıdığınızla konuşuyormuş gibi doğal, içten ama bir yabancıyla oturduğunuzun farkında olacak kadar mesafeli olun. Ne buzlar kraliçesini oynayın, ne olmadığınız biri gibi abartılı samimi davranın.

Eski sevgililer

İlk buluşmada masanın üzerine düşebilecek eski sevgililere dikkat edin. Elbette eski ilişkilerin neden yürümediği, bir ilişkide ne beklediğiniz veya nasıl birini hayal ettiğiniz konuları sohbetin içinde yer alabilir. Ancak ortalık bir anda eski sevgili mezarlığına dönmesin.

Çocuk hayalleri

Lütfen, karşınızdaki adamın gözlerine bakıp ilk doğacak çocuğunuzun adıyla ilgili hayallere kapılmayın. Bu sizin ilk randevunuz, sadece ilk! Sakin olun! Hayaller kurmak, sadece sizin daha fazla hayal kırıklığı yaşamanıza ve bir süre sonra erkeklerden nefret etmenize neden olur. Oysa asıl hata beklenti içine girmektir.

Yüksek Topuklar öneriyor:

İlişkide gizemli olmanın yolları

İlişkide kadın erkek aklı nasıl çalışır?

Erkeklerin hoşlanma belirtileri nelerdir?