Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Siz en çok hangi konularda kavga ediyorsunuz?

Hemen her çift kavga eder. Kimileri sık, kimileri seyrek ve hemen hepsinin tartışma konuları birbirine benzer. En fazla tartışılan konuları İlişki Danışmanı & Yazar Candan Ünal sizler için anlattı. İşte çiftlerin en çok kavga ettiği konular…

Klozet kapağı sorunu

Çiftlerin evin içinde aniden gerilmelerine neden olan şeylerin başında tuvalet konusu geliyor. Özellikle şu kapağı kaldırma, kaldırmama tartışması! Bu klozeti kadınlar oturarak, erkekler ayakta kullandıkları sürece, bu tartışma hiç bitmeyecek gibi görünüyor. Diş macununu ortadan sıkma kavgasını da bu alana ekleyebilirsiniz.

Neden aramadın?

İşte ilişkilerin kabusu haline gelen iletişim kavgalarına bir örnek: Neden aramadın? Cevaplanmayan mesajlar ve aranmama halleri, tartışmaların son yıllarda en sık öne çıkan konuları olarak gündemde yerini alıyor.

Aile konusu hep kritik!

Her iki tarafın da aileyle ilgili hassasiyeti fazla olduğundan, senin annen şöyle yaptı, benimki böyle dedi tartışmaları hiç tükenmiyor. Ancak biz kadınların da bazı şeyleri affettiğinde unutmuyor olması sorunların başında geliyor, öyle değil mi?

İlişki durumu sorunu

İlişki durumunu bekar veya yalnız olarak tutan ve değiştirmeyenlerin, kavga çıkacağını bilmeleri gerekir. Eğer oraya ilişkisi var, evli gibi notlar düşülmüyorsa, bir volkanın patlaması an meselesidir.

Sosyal medya krizleri

Son 10 yılın en büyük sorunu, sosyal medyada paylaşılanlar yüzünden çıkan tartışmalar.” Neden profil fotoğrafında ikimiz yokuz?”, “Neden ikimizin fotoğraflarını paylaşmıyorsun?” gibi sorular, kavgaların çıkma sebepleri arasında listede üst sıralara doğru yükseliyor.

Kim o beğen yapan?

Sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri, sürekli takip edilebiliyoruz. Bu yüzden tartışmalar da yoğunlaşıyor. Birisini beğendiğinizde veya sizin paylaştığınız bir fotoğrafa, caps veya yazıya beğen geldiğinde, bir tartışma çıkma ihtimali çok yüksek…

Özel günleri unutmak

Yıldönümü, doğum günü unutması da, en sık kavga konuları arasında yer alıyor. Akıllı telefonların alarmlarını kurmayı ihmal etmezseniz, akıllı telefonların aklını mesaj atmak dışında da kullanmış olursunuz.

Zamansız çevrimiçi olmak

Uyuyorum dedikten sonra çevrim içi olmak, en büyük kavga konuları arasında yer alıyor. “Kimle yazıştın?”, “Hani yatıyordun?”, “Beni uyutup milletle yazışıyor musun?” Bu sorular size de tanıdık geldi mi?

Fazla para harcamak

Eğer ortak bir bütçeniz varsa ve taraflardan biri planlanan bütçenin dışına çıkıyorsa, bu kavga için en temel konular arasında yer alıyor. Şu kredi kartı ekstrelerini ödeyeceğimiz gerçeğini unutmasak keşke…

İLİŞKİLERİ BİTİREN NEDENLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!