Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Erkeklere sorduk: Nasıl kadınları beğeniyorsunuz?

erkeklerin-sevdigi

‘Yüksek Topuklar’ editörleri olarak, çevremizdeki erkeklere “kadınlarda en beğendiğiniz özellikler nelerdir?” diye sorduk; samimi ve yol gösterici cevaplar aldık. Şehirli, kariyer sahibi, hayatı seven erkeklerden tüyolarla, onların dünyasına, ayağınızda yüksek topuklarla çekici bir adım atın!

Tek başına alışveriş yapabilen kadını seviyorum

Umut: Sevgilimin şık giyinmesinden hoşlanıyorum ancak alışveriş sürecine dahil olmak istemiyorum. Çünkü alışveriş merkezinde saatlerce dolaşmak, aynı ayakkabının farklı renkleri için fikir belirtmek gerçekten bana göre değil. Bu yüzden, tek başına alışveriş yapabilen ve benim için hazır olan kadını seviyorum.

Beyaz tişört giydiğinde güzel olan kadını seviyorum

Zafer: Sadeliği seviyorum, bu yüzden hoşlandığım kadının beyaz tişört giydiğinde bile güzel olmasını istiyorum. Hafif bir makyaj, beyaz salaş bir tişört ve dar paçalı pantolonla mükemmel görünen kadınlar tanıyorum, bence bunu her erkek seviyordur.

Beğenilerime özel hediyeler alan kadını seviyorum

Ömer: Beni iyi tanıyan, beğenilerimi bilen bir kadının hayalini kuruyorum. Doğum günümde veya sebepsiz yere elinde bir hediye paketiyle çıkıp gelen bir kadın beni gerçekten çok mutlu ediyor.

erkekler-kadinlar-iliskiler

Çekici esprilerle güldürebilen kadını seviyorum

Mehmet: Ben eğlenceyi seven bir erkeğim, hoşlanacağım kadının neşeli ve esprili olmasını isterim. Ancak bu, Cem Yılmaz gibi performans sergilemesi anlamına gelmiyor, hatta itici buluyorum. Demek istediğim, tam dozunda akıllıca espriler yapıp güldüren kadınları seviyorum.

Temiz ve güzel kokan kadını seviyorum

Barış: Galiba şu anda tüm erkekler adına konuşuyorum: Temiz ve güzel kokan kadınları seviyoruz! Duş alıp tazelenmiş, belli belirsiz sabun ve parfüm kokusunun karıştığı bir tene dokunmak gerçekten muhteşem bir his! İtiraf ediyorum: Bazen, sadece güzel koktuğu için bile bir kadından etkilenmişliğim vardır.

Kendini geliştiren olgunlaşan kadını seviyorum

Halil: Yabancı dizileri izleyip başka dünyaların varlığından haberdar olan, kitap okuyan, müze dolaşan, sergileri takip eden kadından hoşlanıyorum. Çünkü tüm bu aktiviteler kadını olgunlaştırıyor ve hareketlerine anlam katıyor. Bana göre güzel bir kadın, kendini entelektüel olarak geliştirdiğinde tanrıçaya dönüşüyor.

Spor yapan ve hafif kaslı kadını seviyorum

Deniz: Spor yapan ve hafif karın kasları olan kadınlara bayılıyorum! Yürüyen, evde pilates yapan, düzenli spor salonuna giden kadınları daha çekici buluyorum. Özellikle, spor taytı ve sütyenini giyip yanımda squat veya bridge yapıyorsa, o kadına hayran olurum!

Basit konularda yardım isteyen kadını seviyorum

Caner: Son zamanlarda kadınlar otomobilin lastiğini bile kendileri değiştirmeye kalkıyor. Tamam, güçlü olmak iyi ama bana bu kadar fazla geliyor. Ben, basit konularda bile yardım isteyen kadını seviyorum. Örneğin, elektrik faturasını internetten nasıl ödeyeceğini bana sorabilir veya cep telefonu almak istediğinde teknoloji tavsiyeleri isteyebilir; bu şekilde kendimi daha etkili hissediyorum.

Dişleri temiz ve bakımlı kadını seviyorum

Güray: Bir kadının yüzüne baktığımda dikkatimi ilk olarak dudakları, ağzı ve dişleri çekiyor. Eğer dişleri temiz ve bakımlıysa, benden ilk puanı alıyor. Dudaklarında ise bazen kıpkırmızı bir rujdan hoşlanıyorum bazense belirli belirsiz pembe ruj beni çok etkiliyor. Söylememe gerek yok ama belirteyim: Kadının nefesi güzel kokmalı, çikolata gibi çekici olmalı bence!