Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Kadınlar ne ister? Hemen anlatalım!

Erkekler, kadınları anlamanın zor olduğunu söylüyor. Aslında biz, küçük şeylerle mutlu olabilen varlıklarız. Kadınlar ne ister, diye biraz düşünüp sevgi ve anlayışla yaklaşıldığında mükemmel ilişkiler kurulacaktır. Biz, “Yüksek Topuklar” kadınları olarak toplandık, hem kendimiz hem erkekler için kadınların neler istediğini anlattık.

1. Verdiğiniz sözleri tutmanızı bekler

Kadınlar, kendisine verilen sözlerin tutulmasını ister. Sizi aradığında toplantıda olabilirsiniz, “Ben seni çıkışta arayacağım” dediğinizde, onu mutlaka aramalısınız. Çünkü, kadınlar asla unutmaz, erkeklerin söylediklerinden çok yaptıklarına dikkat eder. Eğer bir kadına, “doğum gününde sana çiçek alacağım” derseniz, almanızı bekler. Aslında, bu bir lüks değildir. Siz de verilen sözlerin tutulmasını beklersiniz, öyle değil mi?

2. Özel olduğunu hissetmek ister

Elbette, bir kadınla sevgiliyseniz sizin için özel olduğu anlamına gelir. Ancak, kadınlar bunu hissetmek ister. Hasta olduğunda bir kase çorba ikram etmeniz, zor gününde yanında olmanız, iş arkadaşlarıyla anlaşmazlık yaşadığında “haklısın, zamanla her şey yoluna girecektir” demeniz bile yeterli olacaktır. Ailenizle tanıştırmak, doğum gününü kutlamak veya beklenmedik bir anda “Seni seviyorum” mesajı göndermeniz, kadınların özel hissetmesine yardımcı olacaktır.

3. Kadınlar orgazm olmak ister

En ilgisiz görünen kadın bile orgazm olmak ister. Çünkü, orgazm olmak vücutta daha çok mutluluk hormonu salgılanmasına yardım eder, negatif enerjilerden kurtulmayı sağlar. Kadınların orgazm olması üzerine pek çok yararlı bilgi vardır, ancak aşağıdakileri yaparsanız sevgilinizin kahramanı olabilirsiniz.
•Cinsellikte ilişkiden önce uzun süre öpüşün.
•Sevişirken harika göründüğünü söyleyin.
•Klitoris bölgesine dokunun veya öpün.
•Vajinal orgazm yaşamıyorsa, klitoris orgazmı yaşatın.
•Kollarını, bacaklarını, yanaklarını öpün.
•Cinsel ilişki sırasında geç boşalmak için çaba harcayın.
•Her sevişme sonrası harika bir kadın olduğunu söyleyin.
•Boşaldıktan sonra arkanızı dönüp yatmayın, ona sarılın.

4. Kadınlar güven duymak ister

Kariyerinde yükselmiş, ortalama üzerinde para kazanan kadınlar bile birlikte olduğu erkeğe güvenmek ister. “Eğer bir gün işler yolunda gitmezse, hasta olursam veya çevremde kimse kalmazsa erkeğim benimle olacaktır” hissini yaşamak ister. Bunu sağlamaksa gerçekten kolaydır: Arkadaş ortamında onu övün, ailesine ve arkadaşlarına iyi davranın, “Ben yaparım” dediği işleri bazen onun adına yapın. Çok yoğun bir hayatı varsa, kendine vakit ayırması için yardımcı olun.

5. Kadınlar yeni ayakkabılar ister

Belki çok materyalist bir yaklaşım olacak ama gerçek şu ki, kadınlar yeni ayakkabılardan hoşlanır! Doğum günü veya yıldönümü olmasına gerek yok, herhangi bir zamanda ona ayakkabı veya çanta hediye edin, çok mutlu olacak ve size bağlanacaktır. Hep giymesi veya rahat olması şart değil, kırmızı yüksek topuklu bir ayakkabı, kadınların kalbini kazanmada çok etkilidir.

6. İyi göründüğünü bilmek ister

Bir düğüne veya en basitinden kahve içmeye evden çıkarken hazırlanmış kadına, “ama çantan uygun değil” gibi bir eleştiri yapmak, onu gerçekten üzecektir. Eğer bunu sürekli yaparsanız, sizden uzaklaşacaktır. Kadınlar, her ne durumda olurlarsa olsunlar, iyi göründüklerini bilmek isterler. Özellikle düğün gibi özel bir davete katılırken elbisesini, ayakkabısını dikkatle seçmiş bir kadını asla eleştirmemelisiniz. Kot, tişört giydiğinde “Sadelik sana çok yakışıyor” gibi bir iltifat edebilirsiniz.

7. Kadınlar onaylanmak ve takdir ister

Onaylanma ve takdir edilme isteği aslında herkes için geçerlidir. Size iyi görünmek için türlü acılara katlanıp ağda yaptıran bir kadını mutlaka takdir etmelisiniz! Basit bir yemek hazırladığında bile, “Ellerine sağlık, güzel olmuş” demelisiniz. Ailenizle ilgilendiğinde, arkadaşlarınıza iyi davrandığında, işinde başarılı olduğunda onu onaylamalı ve teşekkür etmelisiniz.

Bunları neden yapmalıyım?

Kadınlar ne ister hakkında önerilerimizi okurken, “Bunları neden yapmalıyım?” diye düşünmüş olabilirsiniz. Açıkçası, siz bunları bir kadın için yapar ve onu mutlu ederseniz, o sizi daha çok mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Sevilen, saygı gösterilen, takdir edilen bir kadın güneş gibi parlar ve sizin hayatınızı da aydınlatır!