Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Yanlış kişi ile birlikte olduğunuzu gösteren 5 işaret!

Hayatınızdaki insanın doğru kişi olduğuna emin misiniz? Doğru kişiyle birlikte olmadığınızı düşünüyorsanız, hatta ayrılık kararı alabilmek için ilişkinizi gözlemliyorsanız bu haberimiz tam size göre! İlişkinizi gözden geçirirken karşı tarafın hangi davranışlarına dikkat etmelisiniz? İşte, yanlış kişi ile birlikte olduğunuzu gösteren 5 işaret!

Farklı bakış açısı!

Hayat arkadaşımızı seçerken belki de en fazla dikkat etmemiz gereken şey farklılıklardır. Farklılıklar ilişkiyi zenginleştirir ancak hayata karşı bakış açınız tamamıyla farklıysa bu noktada düşünmeniz gerekebilir. Bazı farklılıklar ilişkinize renk katarken, bazıları ilişkinize zarar verebilir.

Sebepsiz kavgalar!

Kavga, ilişkinin tuzu biberidir diyebilirsiniz, ancak bu kavgalar giderek büyüyor ve çok sık yaşanıyorsa bir sorun var demektir. Düşünce ayrılıkları bazı zamanlar tartışmalara neden olabilir. Tartışmanın belirli bir düzeyi olmalı ve saygılı bir şekilde ilerlemelidir. Saygı ortadan kalkıyor ve hakaret boyutuna geçiliyorsa ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Bu durumun uzun vadede size daha büyük zararlar vereceğini kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız.

Gereksiz kıskançlıklar!

Kıskançlık, sevgi göstergesi değil, karşı tarafa ve kendine güvensizliğin bir işaretidir. Hayatınızdaki insana güvenmiyorsanız, neden onunla birlikte olmaya devam ediyorsunuz? Sürekli diken üzerinde oturarak yaşamak size ve ilişkinize ciddi zararlar verir. Kıskanılmak istemiyorsanız sizin de kıskançlık duygusundan arınmanız gerekir. Partnerinizi kıskançlığınızla bunaltırsanız, ilişkinizin ömrü çok uzun olmayacaktır.

İlgisizlik!

Dünyanın en yakışıklı erkeği veya en güzel kadını olabilirsiniz. Karşı taraf ilgisini kaybettiğinde fiziksel özelliklerin hiçbir önemi kalmıyor. Bu durumda, ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Mesafe!

Partneriniz gereksiz bir mesafe ile size yaklaşmaya başladıysa ilişkinizi gözden geçirmenizi öneriyoruz. Yanlış kişi ile yanlış bir ilişki yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz yeni bir ilişki ise kendinizi zamanla mutsuz olmaya itmemelisiniz.

Yanlış kişi ile birlikte olduğunuzu düşünüyorsanız, öncelikle kalbinizi dinleyin sonra mantığınızla karar verin. En doğru yolu ikisi bir araya geldiğinde bulacaksınız.