Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Erkeklerin merak ettiği 5 soru

Erkekler dünyasını yakından tanımak isteyenler için Aşk ve İlişkiler yazarımız Candan Ünal, erkeklerin merak ettiği soruları ve cevaplarını açıklıyor!

Pek çok kadın gibi siz de birlikte olduğunuz erkeği mutlu etmek için değişik yöntemler uygulamak istiyor ve çoğu zaman ne yapacağınız bilemiyor olabilirsiniz. Erkeklerin de benzer durumda olduğu aklınıza geldi mi? Özellikle konu seks olunca… Erkeklerin kadınlardan istediği ama söylemeye çekindiği bazı konular var ancak vereceğimiz tepkiden veya kırılmamızdan korktukları için konuşmamayı tercih ediyorlar. İşte o önemli noktalar!

Sadece uzanmak yerine, biraz konuşabilir misiniz?

Sevişme esnasında bütün işi erkeğin yapmasını bekleyerek, yatağa uzanmak yerine, sevdiğiniz erkeği sözlerinizle ve tepkilerinizle destekleyebilirsiniz. Erkekler yaptıklarının tam olarak doğru olup olmadığını bilmedikleri için, çoğu zaman riske girmezler. Ancak sözlerinizle onu doğru yaptıkları konusunda teşvik ederseniz, yanlış noktaya baskı yapmaktan veya yanlış tarafa gitmek endişesinden erkekleri kurtarmış olursunuz.

Bizim için seksi olabilir misiniz?

Eve geldiklerinde seksi bir elbise, bir iç çamaşırı, iç gıcıklayıcı bir parfüm ve makyajla karşılanmayı çok istiyorlar. Arada bir onlar için striptiz veya kucak dansı yapmanıza bayılıyorlar. Onlardan önce kendiniz için zaman zaman böyle sürprizler yapabilir misiniz?

Bazen seksi başlatabilir misiniz?

Gerçekten bazı zamanlar seksi başlatan taraf olmanız çok hoşlarına gidiyor. Dokunma, okşama, öpüşme gibi bir adıma tarak, seksi başlatmanız, erkekleri oldukça tahrik ediyor. Onu istediğiniz, arzuladığınızı ve sevişmekten keyif aldığını gösteriyor.

Fanteziler dünyasını aralayabilir miyiz?

Kadınların kesin ve katı kuralları yüzünden, erkekler fantezilerini paylaşmaktan çekiniyorlar. Zaman zaman bu konu hakkında konuşarak, birlikte oyun oynamaya yönelebilirsiniz. Sormaya korkan adamlara, önce kendi fantezilerinizi anlatarak bir yol açmak da iyi fikir olacaktır.

İyiydi, ne demek?

Sevişmeden sonra “nasıldı” diye soran bir erkeğe iyiydi dediğinizde, kafasında 700 milyon sorunun daha oluştuğunu biliyor musunuz? Bir tek konu seks olunca, tek cevapla yetinemeyen erkekler için biraz daha açıklayıcı tabirler kullanmayı deneyin. Örneğin muhteşemdi, inanılmazdı, hayatımda yaşadığım en iyi orgazmdı, sen beni delirtiyorsun gibi.. İlişkiyi sonlandırmak veya sonsuza kadar o adamı yataktan soğutmak istiyorsanız; yüzüne alaycı bir şekilde gülümseyip, “daha iyilerini de görmüştüm canım” da diyebilirsiniz elbette….

Erkeklerin merak ettiği soruları öğrendiniz.