Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Mutlu bir ilişki için bunları yapmayın!

İlişkinizin uzun soluklu olması için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Araştırmalara göre çiftler, bir takım hatalardan uzak durarak ilişki daha uzun ve mutlu bir hale getirebilir. ‘Yüksek Topuklar’ ekibi olarak ilişkide asla yapmamanız gerekenleri yazdık. Özel haberimizi okuyarak kadınların ilişkide yaptığı hataları öğrenebilirsiniz.

Seks için acele etmek

Eğer yeni bir ilişkideyseniz seks için asla acele etmeyin. Biraz klişe olacak ama cinsel birleşmeyi ne kadar ertelerseniz, karşı tarafı o kadar heyecanlandıracak ve sizi arzu etmesini sağlayacaksınız. Tabii, bu kural sadece yeni başlayan ilişkiler için geçerli. Eğer uzun soluklu bir ilişkiniz varsa, yapmamanız gereken hata; seks hayatında monotonluk! Farklı pozisyonlara ve denemelere her zaman açık olun.

Çok aramak ve her dakika yanında olmak

Birbirinizin özel hayatlarına müdahale etmek araştırmalara göre en sık yapılan ilişki hatalarından bir tanesi. Onun özel alanına girmeyin ve siz de kendi özel alanınıza onu sokmayın. Kendi arkadaşlarınız, kendi çevreniz ve hobileriniz olsun. Günün her saati onunla olmak zorunda değilsiniz.

Her şeyi anlatmak

Bazı özel sırları onunla paylaşmak kısa sürede sizi çözmesine izin verecektir. İlişkilerde mistik olmanız onun sizi her zaman merak etmesini sağlar ve ilişkiniz bu sayede daha sağlıklı olarak devam edebilir. Çok özel ve ailevi sırlarınızı onunla paylaşmak yerine arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz.

Orgazm taklidi

Birçok kadının ne yazık ki başvurduğu bu taktik, ilişkinizin gerçekler üzerinde devam etmesini imkansız hale getirir. Eğer cinsel ilişkide istediğiniz zevki alamıyorsanız bunu ona belli edin ve gerçekten orgazm olacağınız pozisyonları deneyin. Cinsellik iki tarafında mutlu olmasıdır. Siz onu ne kadar mutlu ediyorsanız, o da sizi mutlu etmek zorunda.

Kendini ihmal etmek

Kendinizi ona adamayın. Siz değerlisiniz, güçlüsünüz ve mükemmel bir kadınsınız. O yüzden kendinizin farkında olun ve mutluluğunu asla ihmal etmeyin. İlişkideki bir problemi ona hemen belli edin ve çözüm önerisi aramaya başlayın. Hiçbir şeyi asla ertelemeyin. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı ederek sürekli onu mutlu etmeye çalışmayın.

Kadınların ilişkide yaptığı hataları öğrendiniz.