Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Kadınları aldatmaya iten 6 durum

Toplumumuzda genellikle erkeklerin aldattığına dair bir inanış var. Ancak, gerçek şu ki kadınlar da aldatıyor. Tabii ki, bu durum hiç sebepsiz olmuyor. Yazar Candan Ünal, kadınları aldatmaya yönlendiren olayları açıklıyor.

Erkeğin ilgisizliği aldatmaya itebilir!

Kadınlar duygusal olarak tatmin edilmek isterler ve karşılarından bu ilgiyi uzun süre göremezlerse, bir süre sonra başkalarının ilgisi ve yakınlığı, onlar için bir kurtarıcı gibi gelebilir. Samimiyet, fiziksel dokunuşlar, zihinsel ve ruhsal ilgi…

Cinsel tatminsizlik nedeniyle aldatabilir!

Eğer iyi ve düzenli bir cinsel hayatı yoksa, kadınlar bu ihtiyaçlarını karşılayacak başka partnerlere yönelebiliyorlar. Fiziksel tatmin, duygusal tatminden sıralamada daha sonra gelse bile, eksikler arttıkça, aldatma ihtimali de artıyor.

Rutinlik kadını aldatmaya yönlendirebilir!

Artık eşi parfüm kokmuyor, her şey sıradanlaşıyor ve ikili birbirlerine olan özenlerini kaybediyorlarsa, akşam eve gelen eş, “nasılsın” demek yerine, ne yemek olduğunu soruyorsa, kadın ve adam karşılıklı olarak bu rutinden sıkılabiliyorlar. Heyecan ve tutku arayışı kadını aldatmaya sürükleyebiliyor.

Kadınlar intikam için aldatabilir!

Eğer bir kadını aldatırsanız, o sizi affettiğini söylese bile, bir gün gelip bunun intikamını alıp almayacağını bilemezsiniz. Yapılan araştırmalar, kadınların intikam için aldatabildiğini söylüyor.

Beğenilmeyen kadın aldatabiliyor!

Eğer hamilelikten çıkıp bir doğum yapmış, kilo almış, kilo vermiş veya artık bedeniyle barışık değilse, üstüne bir de eşinin onu güzel bulmadığına inanıyorsa, eşi de sözleriyle bunu destekliyorsa, kadını beğenen birilerinin olması, bedeniyle barışması için önemli bir aldatma nedeni olabiliyor.

Bağımlılıktan kurtulmak için aldatabilir!

Eğer kendini birine veya bir ilişkiye fazlasıyla bağımlı hissediyorsa, bu bağımlılıktan kurtulmak için, aldatarak ilişkiden soğumayı tercih edebiliyor. Ancak bu her zaman işe yarayan bir taktik olmadığından, durumu tam tersine kötüleştirerek, o kişiye daha fazla bağlanmasına ve vicdan azabı hissederek, ilişkinin yanlış bağının güçlenmesine neden olabiliyor.

galeribanner7