Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Hoşlandığınız erkeği etkilemenin 19 yolu

Güzel haber: erkekleri etkilemek, ilişkinizi canlı tutmak için yapabilecekleriniz var! “Yüksek Topuklar” ekibi olarak, çevremizde erkeklere nelerden etkilendiklerini sorduk; cevabını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Çocuklarla iyi anlaşmaya özen gösterin. Erkekler bunu pek belli etmese de geleceğini kurmayı düşündüğü kadının çocuklarla iletişimine dikkat eder. Erkekleri etkilemek için sevginizi çocuklara açın.

Düzenli bir kadınsanız, erkeğinizi kendinize bağlamanız çok kolay. Genellikle evde düzensiz olan erkekler, evlerini düzene sokan kadınları severler.

Bacakları daha uzun ve kalçaları da daha çıkık gösteren yüksek topuklar, erkeklerin her zaman hoşuna gider. Sadece dışarıda değil, evinizde de Yüksek Topuklar ile dolaşın.

Onları dikkatle dinleyin. Her zaman dinlenmek ve anlayış gösterilmesi erkeklerin hoşuna gider. Takdir edin, onaylayın ve sırtınızı sıvazlayın. Erkek, kendine güvenildiğini bilmek ister.

Parlak dudaklar her zaman erkekleri cezbeder bu nedenle parlatıcı sürün.

Onu bahane bulmadan sadece özlediğiniz için aramanız erkekleri cezbeder.

Yumuşak ve bakımlı eller erkekleri her zaman tahrik eder. El bakımınıza özen gösterin.

Bakımlı kadınlar erkekleri her zaman etkiler. Bu nedenle size çok süslüsün demesine aldırmayın ve kişisel bakımınızı aksatmamaya dikkat edin.

Her ne kadar bakımlı olsanız da çok abartılı kıyafetlerden ve makyajlardan uzak durun. Sade bir şıklık erkekleri etkilemenin en iyi yollarından biridir.

Her alanda başarılı olan kadınlar erkekleri her zaman tahrik eder. Bu yüzden kendinizi geliştirmeye devam edin.

Birçok erkek gömleğini ya da tişörtünü kadının üzerinde görmekten hoşlanır. Evde yalnız olduğunuz zamanlarda onun eşyalarını kullanabilirsiniz.

Mumlar ve loş bir ambians her ne kadar erkeklere saçma gelse de bu onları baştan çıkarmaya yetecektir.

Erkeklerin kalbine giden yol gerçekten de midesinden geçer. Bu yüzden güzel yemekler yapmayı bilin.

Yatakta tatmin edici olmak bir erkeği kendinize bağlamak için harika bir yoldur. Fakat bazı erkeklerin sözlerle ve bakışlarla tahrik olduğunu unutmayın.

Onun zevklerine ve alışkanlıklarına saygı gösterin. Bu tüm erkeklerin hoşuna gider. Fakat ondan da aynı saygıyı bekleyin.

Birçok erkek banyo yapan bir kadının ne kadar tahrik edici olduğunu söylüyor. Onu baştan çıkarmak için banyo yapabilirsiniz.

Kadınların hazırlanma süresi erkeklerin 2 katı olsa da onları soyunurken görmek erkeklerin hoşuna gider.

Klasik bir erkek: Kadınların ilk önce kalçalarından etkilenir. Günlük yürüyüş yapın ve daha güzel kalçalara sahip olun.

Beklenmedik sürprizler yapmak erkeklerin her zaman hoşuna gider.