Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

İlişkiyi bitiren 8 neden

İlişkide yaptığınız bazı hatalar ayrılığa neden olabilir. Yüksek Topuklar ekibi olarak ilişkiyi bitiren nedenler nelerdir araştırdık. Önerilerimize kulak vererek, ilişkiyi bitiren davranışlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve ilişkinizin daha uzun soluklu olmasını sağlayabilirsiniz. Haberimizi hemen okumaya başlayarak ilişkiyi bitiren nedenleri öğrenin.

Sevişmek için aceleci davranmak!

Bırakın üzerinize düşen o olsun. Kadınlarda bağlılık duygusu ortaya çıkartan sevişme, erkeklerde tam tersine bazı hormonların fazlaca salgılanmasını sağlayarak, yaşadığınız anı sıradanlaştırabiliyor. Siz yatak konusunda ondan ne kadar kaçarsanız, merak duygusu ve sizi elde etme çabası o kadar yükselecektir. En sonunda da onun için vazgeçilmez olacaksınız.

Detaylara fazlaca girmek!

Hiçbir erkek çok fazla konuşmaktan hoşlanmaz. Ona her detayı en ince ayrıntısına kadar anlattığınızda ilişkinizin daha sağlam olacağını düşünmeyin. Sizi merak etmesine izin verin ve fazla detay vermeyin!

Sürekli iletişimde olmak!

Telefonu elinden düşürmesine izin vermeden onu mesaj yağmuruna tutmak ya da dakika başı aramak, size daha fazla bağlanmasını sağlamaz. Aksine konuşacak bir konu kalmaz ve bu durumda da kavgalar fazlalaşır. Hem kendinizin hem de onun nefes almasına izin verin!

Her şeyini karıştırmak ve dedektiflik duygusu!

Ona ait özel eşyaları; bilgisayar, telefon, çanta, dolap, evindeki küçük kutu… Her şeyi karışmayın ve onun açığını yakalamaya çalışmayın. Bu ilişkinizi çıkmaza sokacağı gibi sizi de obsesif bir kişiliğe sürükleyecektir. Bırakın sizin özeliniz size, onun ki ona kalsın!

Orgazm taklidi!

Her erkek yatakta kadını tatmin ettiğinde mutlu olur. Onu mutlu etmek adına yaşadığınız sahte orgazmlar aksine ona acı verir. Çünkü dikkatli bir erkek gerçek orgazm sırasında vajinanızın kasılmasından, davranışlarınızdan ve çıkardığınız seslerden sahte bir oyun içinde olduğunu kolayca anlayabilir. Siz, siz olun yatakta hissettiğiniz gibi davranın!

Değiştirmek için çabalamak!

Artık öğrenemediniz mi? Bir insan 7’sinde ne ise 70’inde de o olur. Kimseyi değiştiremezsiniz. Hoşunuza gitmeyen davranışlarını değiştirmeyi denemek yerine onunla konuşun. Çünkü erkekler onu değiştirmeye çalışan kadınlardan ışık hızıyla soğurlar. Bunu asla yapmayın!

Kendini unutmak!

Tüm hayatınızı onun üzerine kurduğunuzda size daha bağlı olduğunu sanmayın! Aksine unutulmuş bir kişilik erkeğe silik bir insanı hatırlatır. Silik insanlarla da kimse beraber olmak istemez. Siz kendi kişiliğinizden ve siz olduğunuzu belirleyen özelliklerinizden asla bir başkası için vazgeçmeyin! Kendi hobileriniz, kurallarınız, arkadaşlarınız ve kararlarınız olduğunda size daha fazla saygı duyacağından şüpheniz olmasın

Onun hayatını kısıtlamak!

Sevdiği şeyleri yapmasına karışmak, arkadaşlarıyla geçirdiği vakti kısıtlamak, onu kendinizden soğutmak için yapacağınız bir diğer hareket! Onunla meşgul olmak yerine kendisine plan yaptığında siz de kendi zevk aldığınız şeylere vakit ayırmayı deneyin. Böylece ikinizde “özgür alanlar” ortaya çıkartarak ilişkinin daha sağlam ve uzun sürmesini sağlayabilirsiniz.

İlişkiyi bitiren nedenleri öğrendiniz.

Yüksek Topuklar öneriyor:

Aşk hayatınızı değiştirecek öneriler

Kadınların aşkta yaptıkları hatalar

Kötü giden ilişki nasıl kurtarılır?