Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Ayrılmak isteyen erkek nasıl davranır?

Mutlu başlayan ilişkiniz, artık eskisi kadar iyi gitmiyor. Hatta kavgalarınızın sıklığı ve size aldığı tavır, kafanızda “ayrılmak mı istiyor?” sorusuna vesile oldu. Yüksek Topuklar ekibi olarak ayrılmak isteyen erkeklerin nasıl davrandıklarını araştırdık. İlişkiyi bitirmek isteyen erkeklerin tipik davranışlarını öğrenmek ve önleminizi almak özel haberimizi hemen okumaya başlayın!

Telefonla aramaz!

Size bir telefon kadar uzak olduğu halde eskisi kadar sık aramıyor ve iş yoğunluğunu, yorgunluğunu bahane ederek konuşmak istemiyorsa, bir şeyler ters gidiyor demektir.

Şikayet etmeye başlar!

Eskiden şikayet etmediği şeyler artık yavaş yavaş gözüne batıyor ve bunların hepsi için birer bahane uyduruyorsa, kavga ederek sizi kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor olabilir.

İlgilenmez!

Artık sizinle hiçbir şekilde ilgilenmiyor ve zaman geçirmiyorsa, büyük ihtimal sizden ayrılmaya karar vermiştir. Paylaşımlarınız azalır, dostlarıyla aktiviteleri çoğalır, sizinle olmaktansa tek başına vakit geçirmeyi yeğler.

Problemlerden kaçar!

Aranızdaki sorunları çözmek yerine devamlı kaçmayı tercih eder. Böylece hiçbir problemi çözemeyip sadece ertelemiş olursunuz bu da zaman içinde ilişkinizin yıpranmasını sağlar. En sonunda da sizi terketmek için istediği bahaneyi elde edebilir.

Susar!

Eskiden ne kadar konuşabildiğinizi düşünün. Artık sizinle konuşmuyor, hiçbir şey anlatmıyor sadece sorularınıza geçiştiren cevaplar veriyorsa sizden ayrılmayı düşünüyor olabilir.

Dokunmaz!

Bir ilişkinin olmazsa olmazı sekstir. Artık size dokunmuyor ve sarılmıyorsa sizden vazgeçmiş olabilir. Yolda yürürken elinizi tutmaz, sarılmaz, sevişmeleri bile değişir.

Tahammül etmez!

Patlamaya hazır bir volkan gibi her problemi kocaman bir sorun haline getirir ve içinden çıkılmaz bir yola sokar. Küçük hataları ya da gözden kaçan şeyleri büyütür ve devamlı olarak sizi suçlar.

Fark etmez!

Onun için artık görünmez birine döndüğünüz için sizdeki hiçbir değişikliği fark etmeyecektir.

Dinlemez!

Sizinle konuşmak ve zaman geçirmek yerine beraber olduğunuz anlarda bile internetle ya da diğer şeylerle uğraşır. Siz konuşurken dinlemez ve size konsantre olmaz.

Ayrılmak isteyen erkeklerin nasıl davrandıklarını öğrendiniz. İlişkiler hakkında diğer yazılarımız:

Erkekler neden ilgisiz davranır?

Hangi erkeğe nasıl davranmalı?

Erkekler kadınlardan ne ister?