Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

İlişkide gizemli olmanın yolları

İlişkide gizemli tarafı oynamak her zaman kazandırır. Merak edilen ve dikkat çeken bir kadından hiçbir erkek gözlerini alamaz. “Yüksek Topuklar” ekibi olarak sizlere sunduğumuz tavsiyelerle ilişkinize biraz heyecan ve farklılık getirebilir, onu kendinize yeniden aşık edebilirsiniz. Gizemli olmanın yollarını öğrenmek için hemen okumaya başlayın!

Değişik hobiler

Değişik hobilerinizin olması sizi diğer insanlardan ayırır. Bir şeye tutkuyla bağlı olan kadınlar, erkeklerin her zaman daha fazla ilgisini çeker. Bu nedenle değişik bir hobi edinebilir ve ekstrem sporları deneyebilirsiniz.

Gözler önemli

Sevgilinizle göz kontağı içinde olmanız ya da hoşlandığınız kişiye bunu gözlerinizle anlatmanız, karşı tarafı çok etkileyecektir. Gözler ve anlamlı bakışlar her zaman gizemli bir hava ortaya çıkartır. Bu yüzden ona bakmaktan asla çekinmeyin. Bırakın gözleriniz ne istediğini anlatsın.

Biraz özeliniz kalmalı

Onunla her şeyi paylaşırsanız özel hiçbir şeyiniz kalmaz. Bu durum onun sizin hakkınızda hiçbir şey merak etmemesini sağlar. Durumu tam tersine çevirin ve kendi özelinizi koruyun. Kişisel konulara mümkün olduğunca girmeyin ve size sorduğunda sadece üstünkörü anlatın.

Dinlemek önemli

Kendinizden bahsetmek yerine onu dinleyin ve onun problemleriyle yakından ilgilenin. Fakat her anlattığı olaydan fazlaca etkilenmek gizeminizi ortadan kaldıracaktır. Soğukkanlılığınızı koruyun.

Hep müsait olmayın

Sürekli meşgul olmak, her daim müsait olmak kadar sıkıcıdır. Bu yüzden devamlı müsait olmayın ve sizi aradığında ya da buluşmak istediğinde ona başka bir planınız olduğunu söyleyin. Arada meşgul olmanız size karşı daha tutkulu olmasını sağlayabilir.