Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Erkekler bu davranışları seksi bulmuyor!

Beğendiğimiz erkeğin ilgisini üzerimizde tutmak için çeşitli numaralar yapıyoruz. Acaba bunlar, gerçekten karşımızdaki erkeği etkiliyor mu? Erkekleri daha yakından tanımak için, onların seksi bulmadığı davranışları öğrenmek için “Yüksek Topuklar” ekibi olarak hazırladığımız haberimizi hemen okumaya başlayın!

Fazla makyaj

Bakımlı olmakla aşırı makyajı birbirine karıştırdığınız anda erkeklere itici geliyorsunuz. Erkekler, doğal görünümlü makyaj ve saç modelinden hoşlanıyor.

Işıkları söndürmek

Vücudunuza güvenmediğiniz için sevişirken ışıkları söndürmek istemeniz erkeklere çok itici geliyor. Emin olun erkekler seks sırasında selülit var mı, çatlak var mı diye bakmıyorlar. Süper seksi iç çamaşırları giyerek ilgiyi tamamen üzerinizde tutun.

Randevulu seks

Erkekler, zamana bağlı sekslerden hoşlanmıyor. Aslında bir saniye erkekler ne zamandan beri seksin herhangi bir halinden hoşlanmamaya başladı? Neyse, konumuza dönelim: erkekler, “işim bittikten sonra sevişebiliriz” gibi cümleler yerine “senin olmayı dört gözle bekliyorum” tarzından hoşlanıyor.

Kedi kadın

Filmlerdeki seks sahnesinde kadın, erkeğin sırtına tırnaklarını geçirir ve tam bir kedi kadına dönüşür. Öğrendik ki erkekler bu durumdan hiç hoşlanmıyor çünkü canı yanıyor! Performansının iyi olduğunu göstermek için biraz ses çıkarmanız yeterli, tırnaklarınızla çizmenize gerek yok.

Orgazm taklidi

Çok merak ediyoruz, neden orgazm taklidi yaparak hem karşımızdaki erkeği hem de kendimizi cezalandırıyoruz? Buna bir son versek, orgazm olamadığımızı söylesek. Oral seks ya da klitorise masajla orgazm olabileceğimizi söylesek, hayat herkes için daha güzel olmaz mı? Üstelik bu orgazm taklitlerimizi erkekler hiç yemiyor!

Fazla dekolte

Bazı kadınlar, fazla dekolteli kıyafetler giyerek erkeklerin ilgisini çekeceğini düşünür. Bu doğru ama karşınızdaki insanda seks objesi olduğunuza dair bir algı uyandırırsınız. Eğer amacınız bu değilse, ölçülü dekolte giymelisiniz.