Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

İlişkinizdeki yanlış adamı anlamanın yolları

Biz kadınlar yaşadığımız ilişkilerde doğru adamı bulmak için çabalar dururuz. Peki ya onun hayalinizdeki erkek olup olmadığını nasıl anlayacaksınız? Yüksek Topuklar ekibi olarak ilişkinizdeki yanlış adamı bulmanıza yardım edecek bir araştırmamız var. Özel haberimizi okuyarak ilişkinizdeki yanlış adamı anlamanın yollarını keşfedin.

Onunla birlikte olduğunuzda hiçbir zaman kendinizi mutlu ve ona layık hissetmiyor musunuz? Sizi sürekli eleştiren, şikayet eden ve kavga için neden arayan biriyle beraberseniz, sizin için yanlış adam demektir.

Ona güvendiğinizden emin misiniz? Eğer içinizde sürekli şüphe varsa, sizin için ne yazık ki yanlış adam demektir.

Hayatınızla ilgili yeni kararlar aldığınızda sizi desteklemiyor, size hayatınız hakkında saygı göstermiyor ve sizi gereğinden fazla sahipleniyorsa, size özel alan ayırmıyor demektir. Üzgünüz, yanlış adamla birliktesiniz.

Onunla geçirdiğiniz bir günün sonunda kendinizi mutlu hissetmek yerine enerjiniz bitmiş ve yorgun hissediyorsanız, bu ilişkinizde bir takım sorunların olduğunu gösterir. Üzgünüz ama yanlış adamla berabersiniz.

Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyorsa, sizin sorunlarınıza önem vermeyip devamlı olarak kendi başına gelenin en kötü olduğunu savunuyorsa, üzgünüz ama yanlış adamla berabersiniz demektir.

Yaptıklarınızı, söylediklerinizi, olmamasını istediğiniz şeyleri dinlemiyorsa, yanlış adamla berabersiniz demektir.

Onunla bir gelecek düşünemiyor ve ilişkinin devamlılığı hakkında endişe duyuyorsanız, yanlış adamla berabersiniz demektir.

Üzülmeyin, onu hayatınızdan tek bir çırpıda uzaklaştırın ve huzuru, mutluluğu kucaklayın. Kriterlerinize uymayan ve sizi mutsuz eden insanlarla yanlış ilişki kurmaktansa, doğrusu için çabalamak ve bir süre yalnız kalıp kafanızı dinlemek size iyi gelecektir.

Yüksek Topuklar öneriyor:

İlişkide kadın erkek aklı nasıl çalışır?

Kadınların aşkta yaptıkları büyük hatalar

İlişkinizde mutlu olmak için 5 tavsiye