Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Erkeği kendine bağlamanın etkili yolları

Beğendiğiniz erkeğin size ömür boyu bağlanmasını ister misiniz? Aslında bir erkeği bağlamak tahmin ettiğiniz kadar zor değil. Tek yapmanız gereken doğru kartları oynamak. Onun size deliler gibi aşık olması için harika ipuçlarımız var. “Yüksek Topuklar” ekibi olarak erkeği kendine bağlamanın yollarını araştırdık!

Erkeklerin ortak özellikleri nelerdir?

Erkeklere “kurt adam” da denebilir. Daha çocuk yaşta ailelerinden kopmuşlar ve sokaklarda hayatı erken tecrübe etmişlerdir. Bunlar insan sarrafı gibidir. Kadınlara karşı çok dikkatli davranırlar. Kolay kolay tuzağa düşmezler.

Çelik gibi iradeleri vardır. İdealist insanlar oldukları için, aşk, kadın ve duygusallık gibi kavramlardan uzaktırlar, her şeyi ve herkesi bir proje gibi görürler.

Kadınlara karşı nazik olmalarına karşın, onlara hiç değer vermezler. Hatta olsa da olur olmasa da olur demelerine karşın çevrelerinden kadınlar hiç eksik olmaz.

Kalender, hayata boş vermiş insanlardır. Kendilerine göre, kafalarında yaşattıkları gizli bir hayal aleminde yaşarlar.

Kendilerine has ilkeleri ve ahlak kuralları vardır.

Kadınlarla sohbet etmekten hoşlanmazlar, onlarla sadece “belli” zamanlarda bir araya gelmekten hoşlanırlar.

Daha birçok özellikleri olan elde edilmeyen “Kurt Erkekler”in yine de zayıf bir tarafları vardır. Eğer o taraftan yaklaşırsanız, kesinlikle boynuna tasma takar ve onların kafalarındaki gizli dünyayı yıkabilirsiniz.

Bu adamları kendi silahlarıyla vurun. Onları kafanızda projelendirin. Onlar kafalarında sadece idealleştirdikleri şeylerin peşinde gittikleri için siz de kendinizi onun için bir ideal haline getirin.

Sizi bir “zafer” olarak algılayacağından hemen sizi projelendirmeye başlayacak ve idealize edecektir.

Sizi elde etmek için çok çaba göstermesini sağlayın. Tam zaferi elde etmek üzereyken, bir adım kala zaferin karşılığında ödemesi gereken son bedeli ondan isteyin. Onu da ödeyecek ve tasmayı takacaktır.

Erkeği kendine bağlamak için ne yapmalı?

Doğal olun

Her zaman kendiniz gibi davranın. Karşınızdaki insanı etkilemek için olduğunuzdan daha nazik, daha kibar ve daha seksi görünmek istiyor olabilirsiniz. Fakat bunu abartıp kendiniz olmaktan çıkmayın. Çünkü ilişkiniz başladığında aslında öyle olmadığınızı anlayan erkek, kendini kandırılmış gibi hisseder ve ilişkiniz başlamadan bitebilir.

Kendinize güvendiğiniz yanınızı ortaya çıkarın

Size karşı koyamaması için en sevdiğiniz özelliğinizi ortaya çıkarın. İçinde her zaman rahat olacağınız ve kendinize güvendiğiniz kıyafetler giyin. Eğer bacaklarınıza güveniyorsanız, onun yanında şort ya da etek giyebilirsiniz. Eğer espri yanınıza güveniyorsanız, onun yanında sağlam espriler yaparak bu yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.

Gözler önemli

Onu kendinize aşık etmek için göz teması kurmaktan çekinmeyin. Gözlerinizle her şeyi anlatabileceğinizi unutmayın. Göz göze geldiğiniz anda gözlerinizi ondan çevirmeyin.

Her zaman pozitif olun ve gülümseyin

Hayata pozitif bakmak ve her zaman gülümsemek, karşınızdaki erkeği etkilediği gibi sizinde daha mutlu hissetmenizi sağlar. İçten kahkahalara ve neşeli halinize hiçbir erkek karşı koyamaz.

Sinyal verin

Açık bir şekilde ondan hoşlandığınızı söyleyin demiyoruz. Sadece ona biraz daha farklı davranarak ve flörtöz yaklaşarak bazı sinyalleri almasını sağlayabilirsiniz. Korkmayın! Bu ona size yaklaşmak için cesaret verecektir.