Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

İlişkide ayrılık sinyalleri nasıl olur?

Bazen ne yaparsanız yapın, ilişkide ters giden bir şeyler olur. Durumu ne kadar düzeltmek isteseniz de düzelmez. İşte böyle zamanlarda ilişkiniz size bir şeyler söylemeye çalışıyor olabilir. İlişkide ayrılık sinyalleri nasıl olur? Yüksek Topuklar ekibi olarak araştırdık. Bu önerilerimize göz atarak kafanızdaki soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz.

Mutsuzluk

İlişki kurmanın temel amacı mutlu hissetmektir. Artık eskisi kadar mutlu değilseniz ilişkinizi etkileyen çok önemli bir pürüz var demektir. Onunla neden mutsuz olduğunuzu tespit edin ve bu konuya ya iyileştirici ya da kökten bir çözüm bulun.

Önceliğiniz kim?

Hayatınızdaki tüm öncelikleri ona göre mi planlıyorsunuz? Artık kendinizi unutmaya başladıysanız bu ayrılık sinyallerinin verildiğini gösterir. Hayatınızın merkezine sadece kendinizi almaya çalışın. Öte yandan sevgiliniz size karşı eskisi kadar duyarlı değilse ve sizin için vakit ayırmıyorsa bu da ayrılık sinyallerinin çaldığını gösterir.

İletişim sorunları

Artık eskisi kadar çok şey paylaşmıyor ve konuşamıyorsanız, ikiniz için de bu ilişkiyi noktalama zamanı gelmiş demektir. Eğer ilişkinizi iyileştirmek istiyorsanız, asıl problemi çözmeye ve onunla konuşmaya çalışın.

Yerini dolduranlar mı var?

Onun yerini arkadaşınız ya da ailenizle doldurmadığınızdan emin misiniz? Onunla geçirdiğiniz zamanları çok yakın arkadaşınızla geçiriyor, onunla gülmediğiniz şeylere başkalarıyla gülüyor ve ona vakit ayırmak yerine ailenizi tercih ediyorsanız bu durum, onun sizin hayatınızda yeri olmadığı anlamına gelir. Tabii bu durumun tam tersi de olabilir. Eğer o sizinle vakit geçirmek yerine başkalarını tercih ediyorsa, yine ayrılık sinyalleri çalıyor demektir.

Kötü yanları fazla mı?

Onunla ayrılmaya karar vermediyseniz kendinize şöyle bir oyun oynayın. Kağıdı kalemi alın ve iyi/kötü yanlarını teker teker sıralayın. Eğer kötü yanları daha fazlaysa cevap çok açık! Eğer iyi yanları daha fazlaysa onunla konuşup bu konuyu çözmeye çalışabilirsiniz.

Kendiniz gibi olamıyorsanız!

Eğer siz ya da o birbirinizin yanında kendiniz gibi olamıyorsanız, en iyi çözüm hayatlarınıza ayrı olarak devam etmektir. Onun yanına görmesini istediğiniz bir özelliğiniz meydana çıkacak diye korkuyorsanız ya da arkadaşlarınızın yanında olduğundan daha farklı davranıyorsanız bu durum ilişkinizin kötü gittiğine işarettir.

Yüksek Topuklar öneriyor:

Kötü giden bir ilişki nasıl kurtarılır?

İlişkinizde mutlu olmak için 5 tavsiye

Evliliği boşanmaya götüren 6 davranış