Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Sevgilisi olmayanlara mutluluk önerileri

Aşk ve ilişkiler danışmanı Candan Ünal, sevgilisi olmayanlar için mutluluk önerileri sunuyor. Bu özel günde yalnız olmanın sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız, tavsiyeler fikrinizi değiştirecek! Mutlu olmak için kendinize şans verin ve ilk adımı Yüksek Topuklar ile atın!

Kız arkadaşlarınızla toplanın!

Önce yüzünüzdeki o solgun ifadeyi değiştirin. Akşam dışarı çıkmak istemiyor olabilirsiniz. Geçen gün bir kız arkadaşım, her yerde çift görmek sinirimi bozuyor dedi. Belki siz de aynı fikirdesinizdir. O zaman evde bekarlar partisi verin. Sizin gibi yalnız olan arkadaşlarınızı toplayın. Herkes gelirken yiyecek ve içecek bir şey getirirse, uzun soluklu bir hazırlık ihtiyacınız da kalmaz. Bu özel günü keyifli bir toplantıya çevirin. Sevginin doğum gününü kutlayın. Şu anda sizin hayatınızda olmaması, sonsuza kadar yalnız olacağınız anlamına gelmez.

Ayrıca pek çok mekan yalnızlar için partiler veriyor. En yakın arkadaşınızı alın ve bu partilerden birine gidin. Belki de hayatınızın prensi orada sizi bekliyordur.

Kendinizi yalnız ve çaresiz hissetmeyin!

Sevgililer gününü bu kadar kafanıza takmayın. Olayı büyütmeyin. Hayatınızda hiç sevgiliniz olmamış gibi davranmayın. Üniversite sınavında da siz kazanamayanlardan biri olsaydınız, bu dünyanın sonu olmazdı değil mi? Ama sizin kazanamamış olmanız, üniversitenin varlığına kızgın olmanızı gerektirmez. Aynı mantıkla düşünün. Sizin şu anda hayatınızda birisi olmaması, yarın olmayacağı anlamına gelmiyor. Sakin olun, sıradanlaştırın. O günü de diğer günlerden biri gibi geçirin. Olaya fazla anlam yüklemek beklentinizi arttırır.

Sevginin değerini fark edin!

Bu özel günü kutlamak için sevgiliniz olması değil, sevmeyi biliyor olmanız gerekiyor. Kutlanan şeyi yanlış yorumlamayın. Sevginin varlığını kutlayın, sevgilinizin varlığını değil!

Candan Ünal

Yüksek Topuklar Aşk & İlişkiler Editörü

[email protected]

*Tüm hakları Yüksek Topuklar.net’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

tarot-fali-yeni-banner