Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Sevgilinizi etkileyecek rengi bulun!

Renkler hayatımızda büyük önem taşır ve her rengin anımsattığı bir durum, bir anlam vardır. Peki, renklerin sevgiliniz üzerindeki etkisini biliyor musunuz? Sevgilinizin rengini bulun, onu etkilemenin ve ilişkinizi sürdürmenin ipuçlarını öğrenin!

Doğallığın ve huzurun rengi: Beyaz

Gösterişten hoşlanmayan, sakin ve huzurlu bir hayat süren kişileri beyazla simgeleyebiliriz. Beyaz grubun insanları her şeyi deneyimlemek gerektiğini düşünmezler. Onlar başkalarının tecrübelerinden de ders alabilen ve doğal yaşamdan haz alan bireylerdir. Yaşamın gizemlerle dolu olduğunu kabul eder ancak bu gizemleri keşfetmeyi düşünmezler. Dengeyi bozmadan, doğayı sevenlerdir.

Beyaz gruptan birini etkilemek ve gönlünü kazanmak istiyorsanız; gösterişten, abartıdan uzak durun. Çevrenize karşı hassas davranın. Sade ve huzurlu bir ilişki sağlayın. Hatta onun gözüne girmek istiyorsanız, doğayı koruma derneği gibi toplumsal derneklerde gönüllü olabilirsiniz.

Canlılığın ve hareketin rengi: Kırmızı

Cesur, enerjik, atak ve maceraperest insanların rengidir. Kırmızı grubun insanları, adrenalin ve belirsizlik severler. Onlar için hayat bilinmez bir yolculuktur ve karşılarına ne çıkacağını bilmeden yola atlarlar. İlgi çekmeyi ve göz önünde bulunmayı severler. Partilerin aranan tipleridir.

Kırmızı gruptan biriyle birlikte olmaya karar verdiğinizde, her ana bavulunuzu kapıda hazır tutmalısınız. Bir yere gitmek istediğinde kabul etmeli, hep desteklemeli ve yanında olmalısınız. Eğer maceradan, belirsizlikten ve heyecandan hoşlanmıyorsanız, kırmızı gruptan biriyle ilişkinizi yürütmeniz zordur. Bungee Jumping yapmak, herkesin görebileceği bir yerde gizlice öpüşmek gibi heyecanlı hareketler onu tavlanmanıza yardımcı olur.

Düzenin ve detaycılığın rengi: Yeşil

Yeşil insanları titiz ve detaycıdırlar. Olaylara karşı sabit tepkileri vardır. Onları değiştirmek zaten mümkün değildir ama fikirlerini değiştirmek için bile uzun uzun dil dökmeniz gerekir. Korumacı ve bilgiç bir tutum sergilerler. Onların hayatında sistem ve düzen önemlidir. Kuralların bozulmasından, dağınıklıktan hoşlanmazlar.

Yeşil guruptan biriyle birlikte olmak istiyorsanız; mutlaka sizin de düzenli ve tertipli olmanız gerekir. Yoksa size hayatı zindan edecektir. Defter kabınızdan, duvarınızda asılı duran posterin yamukluğuna kadar her ince detaya karışırlar. Ancak onların hayatına karışmanıza ve düzenlerini bozmanıza izin vermezler. Doğum gününde şık bir ajanda almak veya alarmlı bir bilgisayar programı hediye etmek, sizi onun gözünde yüceltecektir.

Duygusallığın rengi: Mavi

Mavi grubun insanlarının en belirgin özellikleri duygularının sürekli iniş çıkış içinde olmasıdır. Öfkeleri de kızgınlıkları da sevinçleri de kısa sürer. Duygusal ve empati kurabilen, sağduyulu kişilerdir ancak damarlarına basmamanız gerekir. Onların şifre cümlesi, “yardımına ihtiyacım var!” ve onlar vicdanları gelişmiş ve merhamet duyguları yüksek kişilerdir. Hatta bunu zaman zaman abartabilirler.

Mavi gruptan biriyle birlikte olacaksanız, bazı konularda sakin kalmayı öğrenmelisiniz. O öfkelendiğinde cevap vermemek, sakinleşmesini bekleyip konuyu daha sonra sizin açınızdan anlatmak, gözüne girmenizi sağlayacaktır. Hafta sonu bir şiir dinletisine bilet alarak davet edebilirsiniz. Sevdiği bir yazarın kitabını okuyarak sohbet etmek de sizi diğerlerinin arasından çıkarıp gönül listesinde birinci sıraya sokar.

galeribanner12