Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

Erkeklerin en çok beğendiği 7 kadın tipi

Her erkek farklı kadın tiplerinden hoşlanabilir. Fakat yürütülen araştırmalara göre erkeklerin en çok beğendiği ve arzuladığı kadın tipleri görülmektedir. İçlerinden mutlaka kendinizi yakın hissettiğiniz tipler olacaktır. Yüksek Topuklar ‘ın en çok beğenilen yedi kadın tipi şöyle.

1.Bakımlı kadın; pürüzsüz dudaklar, manikürlü tırnaklar, bakımlı el ve ayaklar ve ipek gibi bir ten erkeklerin başını döndürür. Ayrıca, dış görünüşü cezbeden bir kadın mutlaka bir erkek tarafından arzulanacaktır.
2.Başarılı kadın; kariyer sahibi, anne kimliği olan ve ailesiyle güçlü bağlar taşıyan kadınlar özellikle 30’lu yaşlarına yaklaşan erkekler tarafından tercih ediliyor.
3.İnce düşünceli kadınlar; İlgiyi her zaman kadınlar beklese de aslında erkekler de düşünülmek, ilgi görmek istiyor. Küçük detayların önemini bilen kadınlar erkeklerin gözdesi haline geliyor.
4.Duygusal kadınlar; Erkeklerin mizacı gereği sert olmasından, bazı erkekler kadınların duygusallığını çekici buluyor. Çekici ve seksi kadınlar; Çekici kadınlar her ortamda erkekleri etkilerler. Bunun için ekstra bir çaba sarfetmesine gerek duymadan üstelik. Yatakta iyi olan, partnerini mutlu etmeyi bilen bir kadın erkeğin kalbini de hızlıca kazanır.
5.Çocuksu neşesi olan kadınlar; hayat enerjisi hiç düşmeyen, modunu nasıl yükselteceğini bilen kadınlar, hayatındaki erkeklerin de neşesini arttırıyor.
6.Doğal kadınlar; yapmacık her şeyden uzak, sade olması gerektiği gibi olan kadınlar hemcinslerinden hemen ayrılıyor, ve erkeklerin gözdesi haline geliyor.