Kategoriler
Aşk ilişkileri Uncategorized

En iyi 5 evlilik yıl dönümü sürprizi

Yeni bir başlangıcın, önemli ve mutluluk verici evliliğin üzerinden bir sene geçmesiyle o günü kutlamak, anmak ilişkiye elbette ki heyecan katacaktır. Yeni evliyseniz, sevdiğiniz kişinin en azından özel günlerde size güzel sürprizler yapmasını beklersiniz. İşte Yüksek Topuklar olarak bu özel günde sevdiğiniz için neler yapabileceğinizi sizler için düşündük.romantik-2506-1
•Öncelikle evlilik yıl dönümünüz yaza denk geliyorsa, bunu sahilde ayarlayacağınız özel süslemeler eşliğinde romantik bir akşam yemeğiyle kutlayabilirsiniz. Yemek sonrasında yemek masasının hemen yanında yakılan kumsal ateşi etrafında serin yaz gecelerinin romantizmini eşsiz keman müziği eşliğiyle yaşayabilirsiniz. Ya da bu özel gün için restoran kapatabilirsiniz. Bu bir kadını en çok etkileyecek yıl dönümü sürprizlerinden birisidir. Bunun için size özel müzikleri seçmeli ve mekan sahibine istediğiniz yemek listesi ile birlikte vermelisiniz. Böylece gerçekten her anlamıyla tam olarak size ait bir gece yaşamış olacaksınız. Çiçeklerin ve masa süslemesinin detaylarını da yine mekan sahibi ile konuşarak bir karara bağlayabilirsiniz.
•Bir diğer sürpriz ise sinemayı kapatmak olabilir. Bu aslında klasik gibi görünse de kimsenin pek yapmaya cesaret edemeyeceği kadar büyük prodüksiyon gerektiren bir sürprizdir. Herkes böyle bir sürprizi yapmak ister ancak işe başlar başlamaz gözü korktuğu için bırakır ve daha basit bir evlilik yıl dönümü sürprizi yapmayı planlar. Bu gösteri için birkaç yoldan gidebilirsiniz; bunlardan birisi onun için kronolojik bir sırayla birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları bir müzik eşliğinde sıralamak, ikincisi bu fotoğrafları sizin okuyacağınız bir şiir ya da yazı eşliğinde sıralamak, üçüncüsü ise tüm arkadaşlarınızdan sizin ve eşinizle ilgili yorumlar alarak bir fotoğraf gösterisi sunmak olabilir. Tabii tüm bunların dışında sizin aklınıza gelen çok başka bir seçenek de yine sürpriziniz için iyi bir fikir olabilir. Burada öncelikli olan ilişkiniz için en iyi seçeneği bulabilmektir. Sevgiliniz bu önerilerin hangisinden daha çok hoşlanır, hangisini gördüğünde daha mutlu olur onu sizden daha iyi kimse bilemez elbette…
•Evlilik yıl dönümünü kutlamak için diğer bir seçenek ise gün sonunda bir değişiklik yaparak lüks bir otelde konaklamak olabilir. Otel odanızı gül yapraklarıyla, fener ve uçan balonlarla süsleyebilirsiniz. Daha sonrasında yemeğinizi otel odasına isteyerek baş başa güzel bir gün geçirebilirsiniz.
•Bir yurt dışı tatili planlayabilirsiniz. Tatil planınızı eşinizin haberi olmadan en ince ayrıntısına kadar planlamalı ve hayata geçirmek için adımlarınızı atmaya başlamalısınız. Bu planlamayı yaparken öncelikle onun seveceği şeyleri düşünerek hareket etmek çok önemli… Mesela gideceğiniz bölgedeki en görmeye değer müzeleri araştırarak gezi dosyanızı hazırlamaya başlayabilirsiniz. Daha sonra eğlence mekanları, restoranlar, parklar ve mutlaka görülmesi gereken yerler ile ilgili küçük bir liste oluşturabilirsiniz. Hatta alışveriş için de zaman ayırabilir, AVM’lerden bitpazarlarına kadar birçok farklı adresi listenize ekleyebilirsiniz.
•Yurt dışına çıkmak için fırsatınız yoksa helikopterle bir İstanbul turu düzenleyebilirsiniz. Ya da denizden bir boğaz turuyla yatta romantik bir akşam yemeği düzenleyebilirsiniz.